Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Shanti Kinderyoga verzorgt in Beuningen groepslessen Ouder & Kind yoga 4 tot 8 jaar en Ouder & Kind yoga 9 tot 12 jaar. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om individuele sessies voor een kind met of zonder ouder te volgen.
* Wie ben ik?
Mijn naam is Jamie de Vries-Theloosen. Ik ben moeder twee kinderen en samen met mijn man Björn wonen wij in Beuningen. Ik heb een SPH-achtergrond en heb ruim 10 jaar ervaring opgedaan binnen de gehandicaptenzorg. Hierbij kan je denken aan kinderen en volwassenen met o.a. een verstandelijke beperking, autisme, adhd en ontwikkelingsachterstand(en).
* Shanti Kinderyoga
Wanneer we leren om gewoon aanwezig te zijn bij wat er op dit moment is, vinden we rust in onszelf en ervaren we innerlijke vrede. Innerlijke vrede, zelfacceptatie, zelfliefde, ontspanning en bij jezelf blijven, zijn waarden die ik graag in mijn lessen wil overbrengen. Ieder kind is uniek en goed van zichzelf.
De kinderyogalessen worden gegeven in kleine groepen, zodat er ruimte is voor individuele aandacht. Hierbij maak ik gebruik van mijn enthousiasme, invoelend vermogen en creativiteit.

Neem gerust contact met me op voor vragen of wensen.
Warme groet, Jamie🌸

Aanstaande activiteiten:

12 mei - 09:30 uur
4 t/m 8 jaar
12 mei - 11:00 uur
9 t/m 12 jaar
9 juni - 09:30 uur
4 t/m 8 jaar
9 juni - 11:00 uur
9 t/m 12 jaar
7 juli - 09:30 uur
4 t/m 8 jaar
7 juli - 11:00 uur
9 t/m 12 jaar